امروز پنج شنبه, 19 تیر 1399 - Thu 07 09 2020

قابل توجه دانشجویانی که با دکتر حسن جان نثاری در ترم جاری درس اخذ نموده اند.

قابل توجه دانشجویان عزیز

دانشجویانی که در ترم جاری درس دانش خانواده و جمعیت و درس اخلاق اسلامی با دکتر حسن جان نثاری اخذ نموده اند و تکالیف مربوط به فعالیت های کلاسی را انجام نداده اند به شرح زیر جهت اخذ نمره فعالیت کلاسی اقدام نمایند.

1-جهت دریافت  نمره فعالیت کلاسی درس دانش خانواده و جمعیت دروس 4 و 5 و 6 راخلاصه نویسی کرده و به پست الکترونیکی ایشان (این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید)ارسال نمایند

2-جهت دریافت نمره فعالیت کلاسی درس اخلاق اسلامی سوالات پایان فصل های  5 و 6 و 7 را پاسخ داده و به پست الکترونیکی ایشان (این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید)ارسال نمایند.

امور کلاسها

داخلی  1024