امروز یکشنبه, 01 مرداد 1396 - Sun 07 23 2017

اطلاعیه تغییر عناوین و سرفصل دروس تربیت بدنی 1 و 2

به اطلاع کلیه دانشجویان و اساتید محترم  می‌رساند بر اساس بخشنامه شماره 100742/30 مورخ 16/11/93 معاونت محترم آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی عناوین دروس و سرفصل دروس تربیت‌بدنی عمومی 1 و 2 به شرح زیر تغییر یافته است:

1) درس عملی - نظری تربیت بدنی جایگزین درس تربیت بدنی 1 و درس عملی ورزش 1 جایگزین درس تربیت بدنی 2 شده است.

2) درس عملی - نظری تربیت بدنی ویژه و درس ورزش ویژه برای دانشجویان با شرایط خاص است که به هر دلیل پزشکی قادر به شرکت در کلاس های معمول تربیت بدنی و ورزش 1 نمی باشند.

تبصره: دانشجوی شرایط خاص، دانشجویی است که در زمان انتخاب واحد دارای شرایطی از قبیل: معلولیت حسی و جسمی، بیماری های خاص مانند فشار خون بالا، آسم، دیابت، سرطان،پیوند عضو، کمردرد، بارداری، مشکلات قلبی- عروقی وبیماری هایی از این نوع باشد.

دانشجویانی که واحد تربیت بدنی ویژه و ورزش ویژه را انتخاب می کنند، بایستی به نکات زیر توجه و طبق آن اقدام نمایند :

· مراجعه به پزشک متخصص مربوط ، برای اخذ گواهی پزشکی

· مراجعه به پزشک معتمد دانشگاه برای تأیید گواهی

· ارایه مدارک تأیید شده به مدرس درس در ساعت و روز مقرر کلاس ، حداکثر تا یک روز قبل از زمان حذف و اضافه

توجه: ارزشیابی عملی بر اساس توانایی و وضعیت سلامتی دانشجو و میزان پیشرفت او انجام می شود.

3) یادآور می‌شود آن دسته از دانشجویانی که درس تربیت‌بدنی1 را گذرانده‌اند ولی تربیت‌بدنی 2 را نگذرانده‌اند، می‌بایست درس ورزش 1 را به جای تربیت‌بدنی 2 انتخاب نمایند.

4) آن دسته از دانشجویانی که دروس تربیت بدنی 1 و 2 را گذرانده اند، احتیاجی به اخذ دروس جدید جایگزین شده ندارند.

معاونت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی

واحد صفادشت