امروز شنبه, 26 آبان 1397 - Sat 11 17 2018

انتخاب واحد صفادشت به عنوان قطب آزمایشگاهی غرب استان تهران

پیرو بازدید دکتر مهدی فتح اله رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد های ( شهرقدس، صفادشت، ملارد )  و هیات رئیسه دانشگاه های غرب استان تهران از ساختمان در حال احداث واحد صفادشت اظهار داشت : واحد صفادشت  به دلیل  دسترسی خوبی که به بنگاه های صنعتی دارد می تواند به عنوان قطب آزمایشگاهی غرب استان تهران مطرح شود.

وی افزود : باید در کنار ماموریت های آموزشی راهکارهای کاربردی دیگری باید تعریف شود و محدود به آموزش نباشیم.

دکترفتح اله تصریح کرد : ساختمان در حال احداث با زیر بنای 4 هزار متر مربع حدود 70 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و امکانات و زیر ساخت های خوبی در آن پیش بینی شده است.

رییس واحدهای غرب استان تهران گفت :یکی از ویژگیهای دانشگاه های نسل چهارم تعامل وتوسعه به معنای برجسته سازی سرمایه های علمی و تحقیقاتی می باشد .