امروز دوشنبه, 03 تیر 1398 - Mon 06 24 2019

با صدور پیامی دکتر ولایتی درگذشت آیت‌الله هاشمی شاهرودی را تسلیت گفت

رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی، درگذشت رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام را تسلیت گفت.

دکتر علی‌اکبر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی درگذشت آیت‌الله سیدمحمود هاشمی شاهرودی را تسلیت گفت.

در متن پیام دکتر ولایتی آمده است: «درگذشت عالم جلیل‌القدر، مجاهد نستوه آیت‌الله سید محمود هاشمی شاهرودی که در کنار امام (ره) و رهبری، همراه همیشگی و صدیق انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بودند، موجب تأسف و تألم فراوان گردید.

این عالم ربانی از چهره‌های ارزشمند و برجسته دینی بودند که در محضر آیات عظام و مراجع بزرگ تقلید تلمذ کردند و منشاء آثار و برکات فراوانی در حوزه‌های مختلف اجرایی و مسئولیت‌های مهم کشور ازجمله ریاست قوه قضاییه، عضویت در شورای نگهبان، مجلس خبرگان رهبری و ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام بودند و در راه تربیت عالمان دینی و ترویج آموزه‌های بلند و متعالی اسلامی و شیعی تلاش وافری به کار بستند که یادگاران ماندگار ایشان به نیکی ثبت و ضبط خواهد ماند.

این ضایعه دردناک را به محضر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، مردم بزرگ ایران، حوزه‌های علمیه، علاقه‌مندان، طلاب و شاگردان و بیت مکرم ایشان تسلیت عرض و برای آن مرحوم فقید از درگاه خداوند متعال غفران و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت می‌کنم.