امروز پنج شنبه, 27 تیر 1398 - Thu 07 18 2019

دیدار صمیمانه ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت به مناسبت سال جدید

جناب آقای دکتر فتح اله ریاست محترم دانشگاههای غرب استان تهران در روز یکشنبه مورخ 1398/01/18 دیدار صمیمانه با معاونین ، اعضای محترم هیات علمی و کارکنان واحد صفادشت داشتند . ایشان در بخشی از سخنان خود ضمن تبریک سال نو و تاکید بر اجرائی شدن بیانیه دوم مقام معظم رهبری و شعار سال ( رونق تولید ) و همینطور کمک حداکثری به آسیب دیده گان سیل اخیر در خصوص چهار اولویت محورهای ارائه خدمات بهینه آموزشی ، پژوهشی و اجرائی ، ورود کارکنان و اعضای هیات علمی به عرصه های جدید از جمله تدابیر عملی و درآمدزایی برای واحد ، خلق ارزش ها و اعتبار و جایگاه اجتماعی دانشگاه و توانمند سازی و برنامه محوری و رشد سازمانی و ارتقاء علمی و اخلاقی کارکنان مطالبی را ارائه فرمودند. در پایان از کارکنان و اعضای هیات علمی فعال در حوزه های نماز و ورزش و ساعی در ارائه امور آموزشی ، فرهنگی ، پژوهشی و اداری با اهداء لوح سپاس تقدیر بعمل آمد.