امروز چهارشنبه, 01 خرداد 1398 - Wed 05 22 2019

قابل توجه دانشجویان محترم

قابل توجه استادان و دانشجویان گرامی

به اطلاع کلیه استادان و دانشجویان گرامی مقطع کارشناسی ارشد می­رساند؛ مطابق با بخشنامه سازمان مرکزی ثبت عنوان و پروپوزال صرفا از طریق سامانه جامع مدیریت امور پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی (پژوهشیار) به آدرس   http://ris.iau.ac.ir امکان پذیر است و از این تاریخ به بعد پروپوزال دانشجویانی که در سامانه پژوهشیار ثبت نشده است قابل قبول نبوده و دانشجو امکان دفاع نخواهند داشت.

دانشجویانی که پروپوزال آنها قبلا در شورای پژوهشی واحد تائید شده است؛ نیازی به ثبت نام مجدد در سامانه پژوهشیار ندارند.

نکات مهم

·         دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد از ابتدای ترم سوم می­توانند در سامانه پژوهشیار ثبت نام نمایند.

·         در بخش پروفایل کاربری، دانشجو موظف است کارنامه کل با مهر و امضای کارشناسان تحصیلات تکمیلی را در پروفایل شخصی خود پیوست نماید در غیراینصورت پروپوزال عودت داده می­شود.

·         در هنگام ثبت نام دقت فرمایید در قسمت «محل تحصیل»، واحد صفادشت و سپس گروه و بعد از آن رشته خود را انتخاب نمایید(هرگونه اشتباه در انتخاب رشته تحصیلی منجر به بروز مشکلات در ادامه مراحل تصویب پروپوزال می­گردد).

·         از درج صحیح  ایمیل و شماره تلفن همراه خود اطمینان کامل حاصل فرمایید چراکه رمز عبور به ایمیل و یا به صورت پیامک به گوشی تلفن همراه ارسال خواهد شد.

·         اطمینان از ظرفیت اساتید راهنما و مشاور جهت اخذ کد در سامانه سازمان مرکزی (در صورت عدم وجود ظرفیت راهنمایی و مشاوره، پروپوزال در شورای پژوهشی واحد عودت داده می شود و منجر به از دست رفتن زمان دانشجو خواهد شد).