امروز دوشنبه, 27 خرداد 1398 - Mon 06 17 2019

بیانیه دکتر فتح اله در آستانه روز جهانی قدس

دکتر مهدی فتح اله رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت در آستانه روز جهانی قدس، با صدور پیامی از اعضای هیات علمی ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی دعوت کرد در راهپیمایی روز قدس حضور داشته باشند.

ایشان با بیان اینکه شرکت در راهپیمایی روز قدس یک تکلیف است، اظهار کرد: « روز قدس، روز بی اعتبار کردن غده سرطانی رژیم صهیونیستی و روز یادآوری مسئله مهم فلسطین و مظلومیت مردم آن به جهانیان است ».

دکتر فتح اله با فرارسیدن آخرین جمعه ماه مبارک رمضان که به نام روز قدس نامگذاری شده است آن را یکی از مهمترین یادگار امام خمینی (ره) یاد کرد و گفت: «روز قدس روزی است که هیچگاه نخواهد گذاشت جهانیان فلسطین را فراموش کنند زیرا مسئله فلسطین دیگر جهانی شده است و باید همه مردم با اتحاد و همدلی از ریشه دوانیدن این رژیم اشغالگر جلوگیری کنند».

دکتر فتح اله تاکید کرد: «جامعه دانشگاهی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت همگام با سایر مردم و دانشگاهیان با حضور گسترده در راهپیمایی روز قدس شرکت خواهند کرد و ضمن انزجار و تنفر خود از جنایات و اشغالگری‌های رژیم صهیونستی، همدردی خود را با مردم مظلوم فلسطین اعلام کرده و میثاقی دوباره با امام (ره) و مقام معظم رهبری خواهند بست».