امروز یکشنبه, 11 خرداد 1399 - Sun 05 31 2020

دیدار صمیمانه ریاست محترم واحد با کارکنان و اعضای هیات علمی

دیدار صمیمانه جناب آقای دکتر عبد الله قاسمی پیربلوطی ریاست محترم دانشگاههای غرب استان تهران در روز سه شنبه مورخ 1398/08/21 به مناسبت هفته وحدت  با اعضای محترم هیات علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت .

در این دیدار که ابتدا با حضور اساتید هیات علمی و سپس با کارمندان واحد برگزار گردید . ریاست محترم واحد ضمن تبریک هفته وحدت به اساتید و کارکنان ،راهکارهای ارتقا علمی و برون رفت از رکود علمی اساتید مطرح فرمودندو در ادامه راهکارهایی جهت ارتقا  دانشگاه ، کاهش هزینه، درامدزایی غیر شهریه دانشجویی و استفاده بهینه از ظرفیت های شهرک های صنعتی اطراف از طریق ارتباط دانشگاه با صنعت و تجارت بیان نمودند وبا سعه صدر به مشکلات مطرح شده از جانب کارکنان واحد توجه نموده  و راهنمایی لازم را بعمل آوردند .