امروز چهارشنبه, 14 خرداد 1399 - Wed 06 03 2020

متن پیام ریاست محترم واحد جناب آقای دکتر قاسمی پیر بلوطی به مناسبت روز معلم

بسیج اساتید دانشگاه ازاد اسلامی بیانیه‌ای بمناسبت هفته گرامیداشت یاد و مقام شامخ معلم و استاد به شرح ذیل صادر کرد:

امام علی (ع): «قُمْ عَنْ مَجْلِسِکَ لاَِبیکَ وَمُعَلِّمِکَ وَلَوْ کُنْتَ اَمیرا؛ به پاس گرامی داشت پدر و معلم خود به پا خیز! گرچه پادشاه باشی.»

در آستانه سالروز شهادت استاد مبارز خط مقدم جبهه فکری و فرهنگی انقلاب اسلامی، استاد شهید مرتضی مطهری هستیم، او که به تعبیر امام خمینی (ره) در طهارت روح، قوت ایمان و قدرت بیان کم نظیر بود و عمر شریف و ارزنده ی خود را در راه اهداف مقدس اسلام صرف کرد و با کج رویها و انحرافات مبارزه ی سرسختانه کرد. سالروز شهادت این اسطوره با نام معلم گره خورد، معلمی که بفرموده مقام معظم رهبری (حفظهم الله) پرورش دهنده مهم ترین سرمایه یک ملت، یعنی سرمایه انسانی، پایه ریز تمدن نوین، جهادگر میدان کارزار مبارزه با جهل و سازنده هویت و فرهنگ یک ملت است.

"در تقویم ایران زمین، روزی به نام روز معلم نام گرفت که اندیشه ورزی مومنانه و مجاهدانه معلمان این سرزمین را نمایان ساخته و به تاریخ خواهد گفت معلمان این مرز و بوم منزلت واقعی خود را در تلاش پیامبرانه ای می بینند که رشد و تعالی مادی و معنوی انسان ها و مبارزه با جهل و استکبار و تجاوز و ایستادگی در برابر باطل، سرلوحه او در دعوت و تربیت آنان بوده است:.

۱۲ اردیبهشت سال ۱۳۹۹ و روز گرامیداشت مقام معلم می رسد و همچنان با آزمونی رو به رو هستیم به وسعت کره خاکی، آزمونی که انسان را به نادانی خود آگاه تر ساخت و جهان را بیش از پیش تشنه ظهوری ساخت که تکامل علم و دانش را بهمراه خواهد داشت. دست و پا زدن های بشر در میانه ی این آزمون جهانی، جایگاه علم و علم آموزی را پر رنگ تر ساخت و جلوه های ویژه معلمی را آشکار کرد. پدیده جهانی امروز، مدارس و دانشگاهها را از لحاظ ساختار فیزیکی به تعطیلی کشاند ولی یک شعار ویژه داشت :" آموزش تعطیل نیست". آموزش و فرآیند یاددهی و یادگیری روند خود را با شرایط جدید تطبیق داد، معلمان مهربان و نجیب ثابت کردند در هر شرایطی بهترین ها را خلق می کنند و زنگ دلنشین آموزش هیچگاه در مدرسه آنها تعطیل نمی شود.

روز معلم، روز پاسداشت عشق و ایثار را به همه معلمان مدرسه و دانشگاه تبریک عرض نموده، از درگاه الهی سلامتی و سعادتمندی را  برای مبارزان خط مقدم جبهه علم مسئلت می نماییم.

با تقدیم تبریک و تقدیر از تلاش همه استادان محترم

قاسمی پیربلوطی