امروز چهارشنبه, 05 آذر 1399 - Wed 11 25 2020

قابل توجه دانشجویان گرامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت

قابل توجه دانشجویان گرامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت

با توجه به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا و ابلاغ سازمان امور اداری و استخدامی کشور مبنی بر ایجاد محدودیت های کرونایی ،  در مناطق نارنجی (صفادشت با توجه به اعلام وزارت بهداشت نارنجی میباشد) به اطلاع میرساند؛ فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت از روز شنبه اول آذر ماه به مدت دو هفته به صورت غیر حضوری  می باشد. لازم به ذکر است که خدمات آموزشی، امور مالی، و امور فارغ التحصیلی  و پژوهشی به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه‌های پاسخگویی تلفنی و فضای مجازی انجام می پذیرد.
از تمامی دانشجویان محترم تقاضا می‌گردد از مراجعه حضوری به واحد خودداری نمایند و امورات خود را به صورت غیرحضوری پیگیری نمایند.
ضمنا علاوه بر پاسخ گویی پشتیبان های کانال های واتساپی واحد صفادشت، تلفن های همراه پشتیبان ها در قسمت های مختلف دانشگاه

آموزش   09035299964

امتحانات 09035299963

پژوهش 09035299961

نیز جوابگوی سوالات و مشکلات دانشجویان محترم می‌باشند.
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت