امروز سه شنبه, 19 اسفند 1399 - Tue 03 09 2021

فراخوان انتخاب استاد پژوهشگر برتر دانشگاه

به مناسبت هفته پژوهش و فناوری سال 1399، حوزه پژوهش و فناوری واحد صفادشت در نظر دارد با بررسی مستندات ارسالی، از استادان پژوهشگر برتر تقدیر نماید.

نكات مهم

• تنها دستاوردهای پژوهشی مورد بررسی قرار خواهند گرفت که به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت به عنوان آدرس پژوهشگر (براساس آدرس دهی اعلام شده توسط دانشگاه ) ارائه شود.

حداكثر زمان ارسال فرم‌ها به همراه مستندات مورخ 1399/09/13 است.

• به همین منظور از کلیه اعضای محترم هیات علمی دعوت می شود نسبت به تکمیل فرم های مربوطه اقدام نموده و به همراه مستندات به ايميل پژوهش ارسال نمایند. صرفا فعالیت های پژوهشی از فروردين سال 1396 تا مهرماه سال 1399 ارائه گردد.

• امتیازدهی بر اساس بخشنامه شماره 35040/ص مورخ  1399/07/29 صورت می پذیرد.

·  برگزيدگان سال­هاي 1396تا 1398 نمي توانند به عنوان پژوهشگر برتر معرفي شوند لذا از ارسال فرم و مستندات خودداري نمايند.

جهت دریافت فایل پرسشنامه اینجا را کلیک کنید

عدم ارسال فرم تا تاریخ مذکور به منزله انصراف از شرکت می باشد در صورت ارسال فرم و مستندات به حوزه پژوهش اعلام شود.

اداره پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی-واحد صفادشت