امروز یکشنبه, 28 دی 1399 - Sun 01 17 2021

قابل توجه دانشجویان محترم مقطع کارشناسی ارشد

قابل توجه دانشجویان محترم  ارشد واحد صفادشت مهلت تشکیل پرونده دفاع از پایان نامه در نیمسال اول 1399-1400

قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ، دانشجویانی که شش ماه از تصویب پروپوزال آن ها در گروه سپری شده است یا تا پایان دی ماه این شش ماه تکمیل می شود با تایید استاد راهنما اجازه دفاع تا 10 بهمن ماه سال 1399 را دارند، لازم است جهت تشکیل پرونده دفاع تا تاریخ1399/10/10 در طول هفته  با توجه به شیفت بندی حضور کارکنان بخش های مربوطه به جز پنج شنبه و جمعه ها به واحد پژوهش مراجعه نمایند.

تشکیل پرونده دفاع

-          دانلود فرمهاي دفاع از لينک سايت واحد صفادشت

-          امضاي کليه فرم ها توسط اساتيد راهنما، مشاور و مدير گروه (امضاي اساتيد به صورت الکترونيکي در اين بازه زماني  نيز قابل قبول است.)

-          دريافت استعلام همانندجويي ايرانداک با حداکثر 35 درصد همانندجويي

-          تحويل فرم هاي امضا شده به حوزه پژوهش و تشکيل پرونده دفاع

توجه:

- بارگذاري پايان نامه در مورد دانشجوياني که روند انجام تصويب پروپوزال آنها در سامانه پژوهشياراست الزامي است.

- به منظور پيشگيري از شيوع بيماري کرونا نياز به ارائه فرم شرکت درسه جلسات دفاع براي دانشجوياني که تا 10بهمن 99 دفاع خواهند کرد؛ نيست و جلسات دفاع بدون حضور مهمان برگزار خواهد شد.