امروز چهارشنبه, 31 شهریور 1400 - Wed 09 22 2021

دوره های آموزشی تخصصی و کوتاه مدت

کسب دانش و تحصیل علم دو بالی هستند که انسان می­تواند به پشتوانه آنها تا بی­کران پرواز کند. دانشگاه آزاد اسلامی در این مسیر همواره گام های بلندی برداشته است و در ایام پاندمی کرونا نیز به عنوان دانشگاه پیشرو عمل کرده است. در همین راستا نیز با ایجاد ادوار مختلف آموزشی به صورت نیمه حضوری و غیر حضوری این مهم را میسر نموده است. در این امر از اساتید به نام کشور استفاده شده است که هم از لحاظ علمی و هم تجربی در سطوح بالایی قرار دارند. در ادامه نیز به مهمترین دوره های آموزشی که امکان ثبت نام در آنها وجود دارد؛ اشاره شده است.

اگر به دنبال شغل مناسبی هستید و نیاز به یادگیری تخصصی دارید و یا می خواهید شغل خود را با آموزش بیشتر ارتقا دهید و حتی با دریافت مدرک رسمی به کسب و کار خود رونق بیشتری دهید در دوره های مشاغل دانشگاه آزاد که بیش از هزار حرفه و شغل را پوشش می دهد شرکت کنید و با کمترین هزینه می توانید گام های بلندی در راستای پیشرفت کسب و کار خویش بردارید.

دوره تخصصی مدیریت MBA

این دوره ها ویژه مدیران عالی برای تکمیل مهارتهای مدیریتی و صاحبان کسب و کار و علاقه­مندان به راه اندازی کسب و کارهای جدید  طراحی شده است. فراگیران، دانش و مهارت های رهبری خود را بعد از گذراندن این دوره توسعه خواهند داد و با رویکردی متفاوت به مسائل کلان کسب و کار خواهند نگریست.  این دوره در سه بخش تنظیم شده است:  مقدماتی و پیشرفته که طول هر کدام از دوره ها شش ماهه بوده و یا بلند مدت که یکساله می­باشد. گرایش های این دوره به چهار بخش بازاریابی، استراتژی، مدیریت پروژه و مالی تقسیم می­شود. اساتید این دوره ها از میان برترین های حوزه کسب و کار انتخاب می­شوند و این افراد علاوه بر دانش آکادمیک، رزومه حرفه ای منحصر به فردی داشته و در راه اندازی یک کسب و کار موفق دارای تجربه هستند.

دوره تخصصی مدیریت DBA

دوره DBA مخفف Doctorate of Business Administration است. این دوره برای افرادی که قبلا در دوره‌ MBA شرکت کرده‌اند یا با مفاهیم مدیریتی آشنایی دارند؛ مناسب است. برای عمق بخشیدن به دانش مدیریتی‌شان در دوره‌های مدیریتی پیشرفته DBA شرکت می‌کنند. این دوره به مدیران کمک می‌کند تا مفاهیم پیشرفته مدیریتی آشنا شده و نحوه استفاده از آنها در کسب و کارشان را یاد بگیرند. شما پس از فارغ‌التحصیلی از این دوره، مدرک DBA یکساله را دریافت خواهید کرد. بنابراین هدف این دوره تغییر نگرش مدیریتی می باشد که با پر کردن شکاف بین دانش حاصل از دانشگاه ها و نیاز های حال حاضر و آینده کسب و کارها به این مهم می رسد. طول این دوره یکساله می باشد که به توسعه مهارت های تحقیق و پژوهش در کنار اصول به کارگیری دانش مدیریتی برای حل عارضه های سازمانی می پردازد. این دوره شامل چهار بخش بازاریابی، استراتژی، مدیریت پروژه و مالی است. اساتید این دوره جزء برترین های حوزه کسب و کار می باشند و تجارب موفقی در کشور و سطح بین الملل را دارند.

دوره زبان انگلیسی

زبان انگلیسی در کل دنیا به عنوان یک زبان بین المللی و رسمی شناخته می شود. بسیاری از افراد در کشورهایی که زبان رسمی آن ها چیزی به غیر از انگلیسی است سعی دارند این زبان را یاد بگیرند.کشور ما هم از این قاعده مستثنی نیست و موسسات زیادی در این زمینه فعالیت دارند. حال دانشگاه آزاد اسلامی تمامی موارد و دوره های آموزش این زبان را با شرایط بین الملل پوشش می دهد و برای سنین نوجوان به بالا وجود دارد،این کلاس ها به صورت آنلاین بوده و بعد از تعیین سطح ارائه می­گردد. این دوره ها توسط اساتید مجرب دانشگاه برگزار می شود و پس از تعیین سطح در سه سطح مقدماتی و متوسط و پیشرفته برگزار می شود.

دوره تخصصی کامپیوتر

اگر به دنبال کلاس های کامپیوتر و دوره های تخصصی آن هستید، دوره های کامپیوتر دانشگاه آزاد را تجربه کنید، آموزش و فراگیری دوره های کامپیوتر در این دانشگاه به سبب افزایش رزومه و احتمال پذیرش در آزمون­ها و مصاحبه­های کاری از اهمیت بالایی برخوردار می­باشد. این کلاس ها در دو بخش مقدماتی (در سطح اولیه و پایه) و پیشرفته (آی سی دی ال) ارائه شده است. در این دوره از اساتید مجرب دانشگاه با تجربه بالا به کارگرفته شده است و علاوه بر تدریس و سال ها تجربه عملی در بازار کار را دارا می باشند.

مزایای شرکت در دوره های آموزشی

- حضور اساتید هیات علمی دانشگاه و مجرب با سطح علمی بالا

- هزینه های مقرون به صرفه برای متقاضیان

- اعتبار مدارک پایان دوره

- هم­تراز استاندارد های بین المللی در آموزش

- کاملترین،کاربردی ترین و به روز ترین مجموعه دروس

زمان شروع دوره­ ها

شروع دوره های مختلف، زمان و روز و همچنین ساعت برگزاری کلاس ها متعاقبا قبل از شروع هر دوره اعلام می­گردد.

نحوه دریافت گواهی دوره ­ها

گواهی پایان دوره در تمام ادوار دارای تاییدیه وزارت علوم و تحقیقات می باشند و می توانید هم به صورت حضوری و هم به صورت ارسال پستی مدرک خود را دریافت نمایید.

نحوه پرداخت هزینه دوره ها

هزینه هر دوره مورد نظر را می توانید از طریق ارتباط گرفتن با کارشناسان فروش مطلع شوید، همچنین دانشگاه آزاد اسلامی با فراهم کردن امکان پرداخت اقساطی در دوره های بلند مدت (چندماهه و یکساله) شرایط را برای شما سهل و آسان کرده و شما با پرداخت تنها یک سوم نقد و الباقی به صورت اقساط می توانید در این دوره ها شرکت ثبت نام کنید.