نتایج مسابقه "ایدههای نو در صنعت غذا" برگزار شده توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان
- دسته: باشگاه پژوهشگران جوان
- بازدید: 424
نتایج مسابقه "ایدههای نو در صنعت غذا" برگزار شده توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان
ضمن تبریک به تمامی شرکت کنندگان، نتایج داوری محصولات ارائه شده بر اساس میزان نوآوری به قرار زیر است:
رتبه اول : خانم سمانه کریمی
رتبه دوم: خانم آزیتا محمودی
نفرات سوم: خانم نگین لعلپوش و آقای مجید خلخالی
نفرات برگزیده جهت دریافت جوایز به دفتر باشگاه پژوهشگران جوان واحد مراجعه نمایند. به سایر شرکت کنندگان نیز گواهی شرکت تقدیم خواهد شد. پیشنهاد میشود تمامی ارائه دهندگان ایده همچنان با گرفتن راهنمایی از اساتید بر روی ایده های خود کار کنند تا آماده شرکت در استارتآپ ها گردند.
دارندگان ایده های جدید نیز جهت شرکت در مسابقات پیش رو به دفتر باشگاه پژوهشگران جوان مراجعه نمایند.