امروز یکشنبه, 04 فروردين 1398 - Sun 03 24 2019

قابل توجه استادان و دانشجویان گرامی مقطع کارشناسی ارشد

قابل توجه استادان و دانشجویان گرامی

به اطلاع کلیه استادان و دانشجویان گرامی مقطع کارشناسی ارشد می­رساند؛ از تاریخ 23 اسفندماه ثبت عنوان و پروپوزال صرفا از طریق سامانه جامع مدیریت امور پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی (پژوهشیار) به آدرس   http://ris.iau.ac.ir امکان پذیر است و از این تاریخ به بعد پروپوزال دانشجویانی که در سامانه پژوهشیار ثبت نشده است قابل قبول نبوده و دانشجو امکان دفاع نخواهند داشت.

نکات مهم

·         دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد از ابتدای ترم سوم می­توانند در سامانه پژوهشیار ثبت نام نمایند.

·         در بخش پروفایل کاربری، دانشجو موظف است کارنامه کل با مهر و امضای کارشناسان تحصیلات تکمیلی را پیوست نماید در غیراینصورت پروپوزال عودت داده می­شود.

·         در هنگام ثبت نام دقت فرمایید در قسمت «محل تحصیل»، واحد صفادشت و سپس گروه و بعد از آن رشته خود را انتخاب نمایید(هرگونه اشتباه در انتخاب رشته تحصیلی منجر به بروز مشکلات در ادامه مراحل تصویب پروپوزال می­گردد).

·         از درج صحیح  ایمیل و شماره تلفن همراه خود اطمینان کامل حاصل فرمایید چراکه رمز عبور به ایمیل و یا به صورت پیامک به گوشی تلفن همراه ارسال خواهد شد.

·         اطمینان از ظرفیت اساتید راهنما و مشاور جهت اخذ کد در سامانه سازمان مرکزی (در صورت عدم وجود ظرفیت راهنمایی و مشاوره، پروپوزال در شورای پژوهشی واحد عودت داده می شود و منجر به از دست رفتن زمان دانشجو خواهد شد).

جهت دریافت روند ثبت نام در این سامانه اینجا کلیک کنید.

جهت دریافت راهنمای ثبت پروپوزال در سامانه اینجا کلیک کنید.