امروز چهارشنبه, 30 مرداد 1398 - Wed 08 21 2019

قابل توجه دانشجویان محترم کارشناسی ارشد که قصد دفاع دارند

قابل توجه دانشجویان محترم کارشناسی ارشد که قصد دفاع دارند و موفق به تشکیل پرونده در واحد پژوهش شده اند:

-          کلیه دانشجویان لازم است به آدرس  http://tik.irandoc.ac.ir/User/Loginمراجعه نمایند و مطابق با دستورالعمل، همانندجویی ایرانداک انجام شود. ( کد معرف باید از استاد راهنمای مربوطه دریافت شود و در صورت بروز هرگونه مشکل در این خصوص با ایمیل پژوهش این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  مکاتبه نمایید). درصورتیکه همانندجویی بیش از 35 درصد باشد دانشجو موظف است تحت نظر استاد راهنما به اصلاح مطالب بپردازد و از منابع جدید استفاده نماید. لازم به ذکر است منظور از اصلاح حذف موارد تکراری نیست. تعداد کلمات وارد شده در هر مرحله نباید تفاوت چندانی با استعلام گذشته داشته باشد.  در نهایت تعداد کلمات پایان نامه باید با استعلام دریافتی منطبق باشد که این امر از طریق حوزه پژوهش مورد بررسی قرار می گیرد.

-          استعلام همانند جویی ایرانداک که به  امضای استاد راهنما رسیده است حداکثر تا تاریخ  03/06/98 به حوزه پژوهش ارائه شود.

-          لازم است کلیه مراحل سامانه پایان نامه ها و تاییدیه های اساتید، گروه و داوران را در سامانه به تفکیک هر مرحله به اتمام برسانند.

عدم توجه به موارد فوق منجر به عدم امکان برگزاری جلسه دفاع می گردد.