امروز سه شنبه, 28 دی 1400 - Tue 01 18 2022

آغاز ثبت نام و انتخاب رشته در مقطع کاردانی پیوسته

آغاز ثبت نام و انتخاب رشته تکمیل ظرفیت پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی(18 - آذر - 1400)

بدینوسیله به اطلاع متقاضیان ثبت نام و شرکت در تکمیل ظرفیت  پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی  کاردانی پیوسته  دانشگاه آزاد اسلامی می رساند ثبت نام و انتخاب رشته ، از امروز پنج  شنبه  18 آذر آغاز  و تا روز دوشنبه 29 آذر ادامه خواهد داشت.

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به نشانی    www.azmoon.org  ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی ، در صورت تمایل و داشتن شرایط با  تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام نمایند.

روابط عمومی مرکز سنجش ،پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی