امروز سه شنبه, 28 دی 1400 - Tue 01 18 2022

کسب مقام اول تیم دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت در مسابقات انجمن علمی بین المللی بتن شاخه ایران

تیم دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت در مسابقات انجمن علمی بین المللی بتن شاخه ایران موفق به کسب مقام اول شد.

تیم دانشجویی ذکریا محمدی، محمدعلی پارسای، نگین مرندی با راهنمایی دکتر داود پوریان بعنوان اعضای تیم‌ دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت در شاخه راه حل های بتنی در این مسابقات شرکت نمودند و موفق به کسب مقام اول شدند. بیست و چهارمین دوره مسابقات موسسه بتن  ACI – شاخه ایران در هفت گرایش در تهران برگزار شد.

در پایان از طرف هیات رئیسه انجمن علمی بین الملل بتن (ACI) - شاخه ایران از تیم های دانشجویی برتر تقدیر شد

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی- واحد صفادشت